5. Bartın Bisiklet Festivali Tamamlandı

5 Eyl

Değerli 5. Bartın Bisiklet Festivali katılımcısı pedaldaş dostumuz,
30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Bartın’da gerçekleştirdiğimiz festivalimize katılımlarınız için teşekkür ediyoruz.
4 gün boyunca sizlere daha önceden de programıyla bildirdiğimiz üzere 175 kmlik parkurları hep birlikte sıcak demeden, rampa demeden sağ salim tamamladık. Sanırım festivalin en güzel noktası da bu oldu. Programın resmi olarak başlangıcından sonuna değin arkadaşlarımızın kazasız etkinliği tamamlamış olması, uyarılarımızı dikkate almaları ve güvenlik güçlerinin sabırlı müdahaleleri sonucu olmuştur. Hepinize duyarlığınız için ayrıca teşekkür ederiz.

Festivalde biliyorsunuz kıyı kesimlerimizi yaz döneminde gezdiğimiz için hepiniz kıyı yerleşimlerimizin çöplerle, kötü kullanımlarla, araç trafiği ile nasıl da bozulduğunu gördünüz. Herşeye rağmen el değmemiş yanları ile de Bartın kıyıları doğallığını korusa da bu doğal güzellikler üzerindeki insan baskısı her geçen gün artıyor.Bisiklet ile buraları gezerken bunu daha da net görmek mümkün. Sizlerin de katılımı ve sosyal medya paylaşımları ile bölgemizin tüm özelliklerini tüm dünya ile paylaşmak güzel olanı. Biz festivalin hep iyi görünen taraflarını hatırlayacağız. Bir kusur etti isek affola.

Biz Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Yönetim kurulu uyeleri olarak sizlerle bu buluşmamızın diğerlerinin başlangıcı olduğunu düşünüyor, sizlerin ya da yakınlarınızın bölgemize geldiğinde merhaba diyecek ve çalacak kapıları olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Fotoğrafları Pedaldaşlar Facebook Sayfamızdan paylaşmaya başladık. Yine Pedaldaslar İnstagram ve Twitter hesaplarımızı da lütfen takip ediniz.Sizlerden ricamız lütfen anılarınızı #5inciBartınBisikletFestivali etiketi ile farklı ortamlarda paylaşınız. Bizler de yaygınlaştıralım ve bu da bisiklet dostu kentlerin artışına katkı koyabilsin.
Son olarak başta sizlere, Bartın Valisi Sn. Nusret Dirim , Bartın Belediye Başkanı Sn. Cemal Akın, Bartın Mv. Sn. Aysu Bankoglu ve İl Müdürleri ile ana sponsorumuz Accell Bisiklet AŞ ‘ye sonsuz teşekkür ederken ilgileri için Sayın Anıl Şakrak ve Muhlis Dilmaç’a çok teşekkür ederiz.
6. Bartın Bisiklet Festivalinde buluşmak dileğiyle.
Sevgi ve selamlar